MUSICALDANCE BATTLE

Indrukwekkend, betoverend, ontroerend....... om niet te missen!

De Musicaldance Battle is een naschoolse theaterproductie van Kreavaria. In 2011 vond de 1e Battle tussen de deelnemende scholen plaats in het Zaantheater alwaar de Musicaldance Battle dit schooljaar alweer haar 8e seizoen heeft mogen beleven. Naast de gemeente Zaanstad en omgeving wordt de Musicaldance Battle ook uitgevoerd in Purmerend, Hoofddorp en Amstelveen. En komend schooljaar zal dit naschools project ook worden uitgevoerd in de regio Alkmaar, Leiden en Amersfoort.

Voor vele kinderen is theater een droom. Maar hou jij van zingen, dansen en acteren en speel je graag de sterren van de hemel dan zorgen wij dat jouw droom werkelijkheid wordt. Tijdens de lessen werken de kinderen aan een scene (een mini musical) uit een bekende musical zoals o.a. Annie, de Leeuwenkoning, The Wizard of Oz, Peter Pan, Grease, Robin Hood, Ciske de Rat, Assepoester en vele andere...... Naast Zang, dans en acteren wordt er in de lessen ook aandacht besteed aan spel- en stemtechnieken, performance en samenspel.

Naast het plezier dat de kinderen aan de lessen beleven dragen de musical lessen bij aan de motorische, emotionele, creatieve en sociale ontwikkeling van het kind en worden talenten ontdekt.

De lessen worden gegeven door enthousiaste gedreven musical- en theaterdocenten.

VOOR WIE

De Musiccaldance Battle wordt aangeboden aan kinderen van de groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8 van het basisonderwijs.
Tijdens de lessen werken de kinderen onder begeleiding van een musical/theaterdocent aan een indrukwekkende musical. Naast aandacht voor zang, dans  theater- en samenspel dragen de lessen bij aan de persoonlijke, creatieve en motorische ontwikkeling van het kind.

THEATERVOORSTELLING

De Musicaldance Battle wordt afgesloten in een prachtig Theater waar de uiteindelijk Battle tussen de deelnemende scholen zal plaatsvinden. Even zijn de kinderen echte artiesten en mogen zij optreden voor een groot publiek. Een geweldige ervaring die uw kind nooit meer zal vergeten.

KOSTUUMS

Om het verhaal compleet te maken en nog meer karakter te geven worden de kinderen tijdens de theatervoorstelling uitgedost in prachtige kostuums. Passend bij de musical waarin ze spelen. 

De kostuums worden verzorgd door Jolanda's  verkleedkisten uit Wormer.  http://www.verkleedfeestjes.nl

WISSELBEKER

Naast het publiek kijkt ook de jury mee. Elk jaar is het weer even spannend welke school de wisselbeker in de wacht weet te slepen. Elke deelnemer wordt beloont met een prachtige medaille.

 

FILMREGISTRATIE

Tijdens de uitvoering in het theater worden van alle voorstellingen filmopnames gemaakt die gemonteerd zullen worden tot een geweldige filmregistratie. Zo heb je de mogelijkheid om de voorstelling thuis nog even terug te kijken. En tevens ook een prachtige herinnering.


LOCATIES 

De Musicaldance Battle wordt georganiseerd op basisscholen in de plaatsen:
Zaanstad, Purmerend, Landsmeer, Uitgeest, de Beemster, Amsterdam Zuid-oost,
Amsterdam Noord, Hoofddorp, Amstelveen, Alkmaar, Leiden, Amersfoort.

Heeft u belangstelling om ook met uw school deel te nemen aan de Musicaldance Battle? Graag maak ik geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden hiervoor met u te bespreken.